اختلال خواب

درمان اختلال خواب با نوروفیدبک و بهبود کیفیت آن

در مورد درمان اختلال خواب با نوروفیدبک اطلاعاتی دارید؟ آیا این نوع درمان اثربخشی مناسبی برای فرد دارد؟ در حال حاضر افراد زیادی از این اختلال رنج می برند و به دنبال یافتن راه حل درمانی مناسبی برای آن هستند زیرا عدم داشتن خواب مناسب، برای سلامتی فرد مشکلاتی ایجاد خواهد کرد. دستگاه نوروفیدبک ILF در بهبود مشکلات اختلال خواب، جوابدهی بسیار چشمگیری داشته و به همین دلیل پزشکان مغز و اعصاب به این روش درمانی، اهمیت می‌دهند. در ادامه این نوشتار به بررسی دقیق تر انواع اختلالات خواب و درمان آن ها با نوروفیدبک خواهیم پرداخت.

اختلال خواب چیست؟

افرادی که با اختلال خواب مواجه هستند، توانایی های لازم برای خواب منظم را در بازه های زمانی مختلف ندارند. به بیان ساده تر می توان گفت چنین اختلالی بر کل شرایط بدنی فرد اثرات منفی خواهد گذاشت. همانگونه که می دانید هر فرد نیاز به ۸ ساعت خواب مفید در شبانه روز دارد؛ اما زمانی که اختلال خواب رخ دهد این زمان دستخوش تغییرات قابل توجهی خواهد شد.

درمان اختلال خواب با نوروفیدبک

درمان اختلال خواب با نوروفیدبک یکی از بهترین و موثرترین روش های بهبود این مشکل است که عوارضی در پس آن برای فرد به وجود نمی‌آید، بلکه با طول موج هایی کوتاه و بی ضرر، خود تنظیمی مغز در این مورد انجام می‌شود. انتخاب یک پزشک مجرب برای بهره گیری از این درمان اهمیت فوق العاده ای خواهد داشت و نباید نسبت به این موضوع بی توجه بود. با این تفاسیر اگر احساس کردید که دارای علائمی مشابه با مسئله اختلال خواب هستید، روش موثر نوروفیدبک ILF را برگزینید تا در تعداد جلسات کوتاهی بهبود کیفیت خواب خود را تجربه کنید.

انواع مختلف اختلال خواب

این نوع اختلال دارای انواع مختلفی می‌باشد که در ادامه در مورد هر یک توضیح کوتاهی خواهیم داد. برای درمان بی خوابی با نوروفیدبک لازم است که پزشک شما نوع اختلال را تشخیص دهد. ناگفته نماند که هر یک از انواع مشکلات بی خوابی اثرات نامناسب مخصوص به خود را برای فرد به همراه دارد.

اختلال اینسومنیا

این نوع اختلال اشاره به ناتوانی برای خوابیدن دارد. دلایل مختلفی می تواند موجب ایجاد چنین اختلالی شوند. اگر بخواهیم اشاره ای اجمالی به آن ها داشته باشیم، می توان پروازهای طولانی مدت، اضطراب، استرس، مشکلات گوارشی و هورمونی را نام برد که نباید به سادگی از کنار آن ها عبور کرد. عدم درمان به موقع اختلال اینسومنیا، زمینه ساز مشکلات بزرگ تری همچون افسردگی، افزایش وزن، کاهش میل جنسی، عدم تمرکز و اختلال در انجام فعالیت های روزمره می‌شود.

آپنه خواب

آپنه خواب در میان انواع آن، از رایج ترین و شایع ترین مشکلات است که افراد را درگیر خواهد کرد. اگر فردی حین خواب با مشکل توقف تنفس مواجه گردد، احتمالش وجود دارد که به اختلال آپنه خواب مبتلا شده باشد. حین بروز چنین اتفاقی فرد به یکباره از خواب پریده و با تنگی نفس مواجه می گردد. به طور کلی دو نوع آپنه خواب وجود دارد که با نام های آپنه انسدادی و آپنه مرکزی شناخته می شوند. درمان آپنه خواب با نوروفیدبک ILF که به روزترین روش نوروتراپی می‌باشد، امکان پذیر است. به طور کلی مغز در این روش درمانی آموزش می‌بیند که در زمان رو به رو شدن با آپنه خواب، باید چه عملکرد مناسبی داشته باشد.

اختلال پاراسومنیا

این دسته از اختلالات خواب می توانند زمینه های بروز رفتارهای غیرمعمولی حین خواب شوند. در اشاره‌ای کوتاه به این رفتارها می توان مواردی چون کابوس دیدن، شب ادراری، صحبت کردن در خواب، راه رفتن در خواب، دندان قروچه و فشردن فک را نام برد.

اختلال نارکولوپسی

افرادی که به چنین اختلالی مبتلا هستند بدون هشدار قبلی احساس خستگی شدید کرده و به طور ناگهانی به خواب می روند. در واقع به بیان ساده تر می توان گفت اختلال نارکولوپسی می تواند موجب ناتوانی جسمی انسان شود. 

فروش دستگاه نوروفیدبک برای اختلال خواب

درمان اختلال خواب با نوروفیدبک

نوروفیدبک به عنوان یک تکنیک ایمن و غیر تهاجمی به خودتنظیمی و بهبود مکانیسم های واکنشی مغز می‌پردازد. در نوروفیدبک ILF بر اساس مشکلات و اختلالات مغز، فیدبک های لازم را منتقل می‌کنند که از طریق تصویر های انیمیشنی قابل مشاهده است. در مقاله به طور واضح اشاره کردیم که نوروفیدبک ILF از به روز ترین روش ها برای درمان اختلال خواب بشمار می‌رود. قابلیت ثبت سیگنال ها در جلسه درمانی وجود دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است. این تکنیک موثر علاوه بر درمان اختلال خواب به طور همزمان موجب افزایش تمرکز فرد خواهد شد زیرا نوروفیدبک از نوع ILF طیف گسترده ای از این نوع اختلالات را پوشش می‌دهد.

نوروفیدبک واقعا اختلال خواب را درمان می کند؟

طبق تحقیقات صورت گرفته افراد زیادی از مشکل اختلال خواب رنج می برند؛ بنابراین می‌توان این بیماری را به عنوان نوعی بیماری شایع معرفی نمود. درمان اختلال خواب با نوروفیدبک اشاره به یک سیستم درمانی پیچیده دارد که کاملا جدید بوده و ساختاری غیرتهاجمی دارد. در این درمان تمریناتی بر روی امواج مغز صورت می گیرند و طی این تمرینات مغز شما موفق به انتخاب مسیر درست خواهد شد. از اثرات مثبت نوروفیدبک می توان به خودتنظیمی مغز به صورت خودکار و عمل به آموزش ها اشاره داشت. بر این اساس می توان درمان اختلال خواب با نوروفیدبک را روشی موثر و حقیقی دانست. 

مطالب مرتبط
فهرست محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *